Accountant en Control

Heeft uw organisatie vraagstukken op het gebied van accounting en control? Flexprogress levert interim-professionals met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening.

Wij leveren professionals voor deze functies:
– Controllers
– Auditors
– Accountants
– Assistent Accountants
– Administratieve krachten
– Managers Control

Altijd up-to-date
De mensen van Flexprogress zijn goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast trainen we ons personeel voortdurend op het gebied van bijvoorbeeld IFRS, Code Tabaksblat, SOX en Basel II. Ook trainingen die meer op het snijvlak van IT liggen, vinden we belangrijk. Ons uitgangspunt is dat iedere vaste medewerker minimaal bekend is met drie financiële systemen. Zo hebben al onze medewerkers kennis van en ervaring met systemen als SAP, Oracle en Exact. Wij werken met eigen medewerkers, maar beschikken ook over een netwerk met gediplomeerde freelancers.
Kennis en opleidingen
Wij vervullen opdrachten op het gebied van accounting, control en financieel management. Dat doen wij met finance professionals met minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en een aantal jaar werkervaring op een financiële afdeling.
Flexprogress geeft haar mensen de ruimte om zich te ontwikkelen, door opleidingen en variatie in opdrachten. Hiermee creëren wij voor onze opdrachtgevers ervaren professionals die op meerdere disciplines zijn in te zetten.

Inschrijven
Wij hebben regelmatig opdrachten voor controllers en accountants, ben jij op zoek naar een opdracht? Schrijf je dan hier in.