Bankieren Particulier

Financiële dienstverlening particulier

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk extra capaciteit op het gebied van financiële dienstverlening in de particuliere markt? Onze interim-professionals hebben jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en helpen uw organisatie verder.

Wij leveren mensen voor deze functies:
• Adviseurs particulieren
• Adviseurs verzekeren
• Ondersteuners en medewerkers in de bankhal.

Onze kracht
Door onze ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij een stevige partner voor de bancaire sector. Onze consultants hebben jarenlange ervaring en kennis van de markt en de inhoud van uw vraagstukken. Onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd. We werken met eigen medewerkers maar beschikken ook over een netwerk met gediplomeerde freelancers.

Kennis
De financiële dienstverlening is een vak waarin veel verandert. Door wet- en regelgeving worden vraagstukken steeds complexer. Bijscholing is dan ook aan de orde van de dag. Bij Flexprogress vindt u mensen met passie voor het vak. Mensen die vertrouwen uitstralen, een goed humeur hebben en zich inzetten voor uw klanten.
Inschrijven als professional
Voor professionals op het gebied van particulier bankieren hebben wij regelmatig interessante opdrachten. Ben jij een professional particulier bankieren? Schrijf je dan hier in.