Credit Control

Flexprogress levert (tijdelijke) capaciteit op het gebied van creditmanagement. Onze kennis van de financiële sector is diepgeworteld. Hierdoor kunnen wij uw organisatie ontzorgen op het gebied van het totale creditmanagement.
Een volledige bezetting van creditmanagementafdeling is van groot belang, want dan worden openstaande facturen goed beheerd en voldaan. Dit is essentieel voor de liquiditeit en financiële planning van uw organisatie. Onze professionals hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Daardoor zijn zij in staat om voor uw organisatie toegevoegde waarde te creëren en uw debiteurenadministratie op orde te houden.

Oplossingen op maat
Bij Flexprogress hebben wij een sterk netwerk van professionals in verschillende bedrijfstakken. Wij werken voor MKB-bedrijven en corporate organisaties. Wij leveren mensen die direct aan het werk gaan, maar ook deskundige creditmanagers.
Wij hebben oog voor uw specifieke wensen en zorgen dat we mensen bij u plaatsen die passen in uw organisatie en uw organisatiedoelstellingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie, stuur ons een bericht of bel ons op 085 401 81 79.